Boka din service här

 

I en service följer vi strikt tillverkarens riktlinjer, riktlinjer som är satta för din motorcykels skull. För att det ska klassas som en auktoriserad service, måste vi utföra de servicepunkterna som krävs, vi måste använda originaldelar, vi måste ha utbildade tekniker och vi måste ha uppdaterade datorsystem och specialverktyg. Servicepunkterna varierar mellan märke, modell och serviceintervall. Vill du ha en enklare service kan du i stället boka en bas-service

 

En auktoriserad service kan vi göra på din:

  • BMW
  • Ducati
  • Harley-Davidson
  • Kawasaki
  • KTM
  • Yamaha

 

Tänk på att skicka in din bokning i god tid, under högsäsong kan väntetiderna vara upp till 2 månader. Vi rekommenderar dig att lämna in din mc under hösten/vintern i samband med vinterförvaring för lägre servicekostnader.

 

Vänligen fyll i bokningsförfrågan så komplett som möjligt så vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi återkommer till dig så snart som möjligt med ett förslag på tidsbokning.

 

OM DIN MOTORCYKEL

SERVICEHISTORIK

EXTRA UTRUSTNING MONTERAT?

Om du extrautrustning på din MC som ej är monterad från fabrik, alltså även tillbehör som monterade innan leverans av din MC så måste vi ta betalt för den extra tid som går åt för montering och demontering av tillbehör. Servicetiderna som vi får av tillverkaren avser en MC helt i standardutförande utan tillbehör monterade.

Om Ja, skriv i meddelande nedanför vad du har för extrautrustning monterad.
Om Nej, vi beräknar tiden som original-MC, sitter det extra-tillbehör så är det inte säkert MC:n blir klar på utsatt tid till det offererade priset.

Max file size: 2048 KB | Allow file types: jpg, jpef, gif, png, pdf

KONTAKTUPPGIFTER


Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.