Integralhjälmar

Letar du efter en integralhjälm? Då har du kommit helt rätt.

Vi på Bike Trollhättan erbjuder ett brett sortiment av både snygga och CE-godkända integralhjälmar som passar alla typer av MC åkare. 

Vad är en integralhjälm?

En integralhjälm är en hjälm som är tillverkad av ett enda stycke, vilket gör den till den allra säkraste hjälmtypen ute på vägarna. Detta eftersom den kapslar in hela huvudet och även ger skydd åt hakan och käkpartiet. En annan fördel med en integralhjälm är att de effektivt stänger ute buller och oljud.

Integralhjälmarna kan användas av alla typer av MC förare och är utan tvekan den säkraste lösningen för såväl moped som MC. De enklare hjälmarna är för det mesta tillverkade av plast, men det finns också dem som är tillverkade av glas- och kolfiber.

De integralhjälmar som är tillverkade av glas- eller kolfiber är oftast mycket lätta och materialen är både exklusiva och extremt starka i relation till sin lätta vikt. Detta gör också att dessa hjälmar hamnar i det hörsta prissegmentet.

En annan fördel med dessa exklusiva hjälmar är att de flesta även levereras med Pinlock visir. Tack vare detta dubbelvisir slipper du problem med att glaset immar igen, vilket är en mycket viktig säkerhetsdetalj ute i trafiken. 

De integralhjälmar som är tillverkade av glas- eller carbonfiber är oftast mycket lätta och materialen är både exklusiva och extremt starka i relation till sin lätta vikt. Detta gör också att dessa hjälmar hamnar i det hörsta prissegmentet.

En annan fördel med dessa exklusiva hjälmar är att de flesta även levereras med Pinlock visir. Tack vare detta dubbelvisir slipper du problem med att glaset immar igen, vilket är en mycket viktig säkerhetsdetalj ute i trafiken. 

Köp din integralhjälm hos Bike Trollhättan

Vi på Bike Trollhättan anser att säkerheten är en av de viktigaste faktorerna när det kommer till MC-körning. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av snygga och CE-godkända integralhjälmar från välkända varumärken såsom Shoei, Arai, Nolan, AVG, Airoh, Schuberth, HJC och Simpson. 

För dig som letar efter en integralhjälm billigt kan vi exempelvis rekommendera HJC CS-10 som finns i flera olika färger. Om du däremot letar efter en mer exklusiv hjälm kan du exempelvis kolla på Shoei GT-AIR 3 Disiplin TC-2 . En integralhjälm med en mängd funktioner såsom Emergy Quick Release, helt urtagbar och tvättbar inredning, tre skalstorlekar för perfekt passform, effektiv ventilation, öronskydd, Pinlock visir och mycket mer.

Självklart erbjuder vi även hjälmar för allt däremellan. Oavsett prisklass. Vi erbjuder dessutom fri frakt vid köp över 500 kronor, snabba leveranser inom hela Sverige, samt fria byten. Vilket gör att du kan prova hjälmen i lugn och ro.

Tveka inte heller på att höra av dig till vår kunniga och trevliga personal ifall du har några frågor eller funderingar kring ditt val av integralhjälm.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 447

Sätt stigande sortering
Sida
per sida
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.