HJC

HJC

Letar du efter MC-hjälmar från HJC?

Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett stort utbud av HJC hjälmar av en mängd olika modeller som integral, uppfällningsbara och öppna. Självklart hittar du även de mest populära produkterna som IS-17, CS-15 och FG-ST bland många fler.

Mer om HJC

HJC är ett bolag som man skulle kunna kalla en gammal räv i branschen. Bolaget har varit verksamma i över 40 år och startade sin verksamhet under 1971. Ända sedan starten har man riktat in sig på att tillverka högkvalitativa hjälmar för motorcykelåkning, motocross och snöskoter. 


Tack vare att man haft denna inriktning ända sen start, varit nytänkande och haft rimliga priser har man nått stor framgång och idag är man det bolag som tillverkar flest MC-hjälmar i hela världen. Något som också har gjort det möjligt att tillverka världens största testcenter där man genomför avancerade tester i en vindtunnel med hastigheter på upp till 250 km/timme. På så sätt har man möjlighet att ta fram så säkra och aerodynamiska hjälmar som möjligt. 


Själva tillverkningen sker på olika fabriker i bland annat Korea, Kina och Vietnam, men man har också ett utvecklingscenter i USA. När du investerar i en hjälm från HJC kan du därför vara säker på att du får en säker och högkvalitativ produkt till ett rimligt pris!

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 174

Sätt stigande sortering
  1. HJC i90 Davan MC-Hjälm Grå/Vit

    Rating:
    80%
    2 950  kr
Sida
per sida
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.