ARAI

ARAI

Från den världsledande och ikoniska tillverkaren Arai. För åkaren som inte nöjer sig med något annat än det absolut bästa marknaden har att erbjuda finns för er Arai. När man pratar om revolutionerande utveckling och banbrytande teknologi inom mc-hjälmar, är det omöjligt att inte prata om Arai. Med deras alltid lika träffsäkra design och marknadsledande hjälmteknik, är Arai för evigt en av åkarnas mest älskade tillverkare, och dem har alltid en hedersplats på hjälmhyllorna i varje butik världen över.

 

Arai grundades år 1926 och är också därför en av marknadens äldsta tillverkare och bär i och med detta naturligt med sig en fantastisk historia och framför allt en oersättlig erfarenhet. Tidigt efter starten bestämde sig Arai för att inte nöja sig med något annat än att bli marknadens absolut bästa tillverkare, målen var många och oklara till en början, skulle man sikta på att sälja flest exemplar? Vinna flest tävlingar? Efter många satsningar och tester, utvecklades till slut Arai fram till att bli det märket som skulle komma at bära fanan för vad säkerhet innebär. Arai sätter nämligen säkerheten som sin absolut största prioritet, och detta speglas i deras modeller i allt från design till materialval, tydligare än hos någon annan hjälmtillverkare.

Arai hos oss på Bike Trollhättan


Vi på Bike Trollhättan är stolta att kunna erbjuda Arai till våra kunder och vi bär med oss många år av goda minnen och erfarenheter med denna alltid lika fantastiska hjälmtillverkare, och därför har också Arai alltid en speciell plats i vårat sortiment. Kom gärna in till våran butik för att få se deras fantastiska lackeringar och dekorer med egna ögon och hitta hjälmen som passar just dig. Har ni några frågor svarar vi mer än gärna på dessa i våran butik, samt lika väl över telefon. Välkomna in och upplev Arai.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 142

Sätt stigande sortering
Sida
per sida
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.