Shoei

Shoei

Är du på jakt efter MC-hjälmar från Shoei? 

Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett komplett utbud Shoei hjälmar av olika modeller som flip-up, integral, öppna, cross och hybrid.

Självklart hittar du även de mest populära produkterna som GT Air, NXR och Neotec bland många fler. Bolaget har sin början under 1958 då japanen Eitaro Kamata började att tillverka bygghjälmar, för att sedan byta fokus till motorcykelhjälmar. Man fokuserade främst på hjälmar till race och tävlingssektorn. Resten är som man brukar säga historia.

Det tog inte länge innan hela världen fick upp ögonen för företagets högkvalitativa hjälmar och idag är de bland de mest eftertraktade bland hojåkare. Genom åren har man även lyckats med en mängd innovativa idéer som man även har vunnit finns priser för.

Shoei var även det första bolaget att börja använda sig av kolfiber och kevlar i sina hjälmar, vilket har skapat väldigt lätta produkter. Utöver detta har man även legat i framkant när det kommer till aerodynamik, ventilation, samt uttagbar och specialanpassad insida av hjälmar.

För att säkerställa att produkterna håller den höga kvalitén man är känd för, sker all tillverkning i egna fabriker i Japan. När du väljer en Shoei hjälm får du alltså hög säkerhet, kvalitet och komfort, samt förstklassig design.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 230

Sätt stigande sortering
Sida
per sida
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.