Tillbehör

Har du sökt efter MC tillbehör? Då har du hittat till helt rätt företag. Vi på Bike Trollhättan erbjuder ett stort sortiment av MC tillbehör från välkända varumärken såsom Halvarssons, Harley Davidson, Kriega och KTM bland många fler.


Bekväma MC tillbehör

Att köra MC är något som ska vara bekvämt oavsett väder och vind. Vi erbjuder därför ett brett sortiment av underställ från Halvarssons. Vi erbjuder både långa- och korta underställsbyxor, tröjor och sockar som gör ditt motorcykelåkande till en trevlig och bekväm upplevelse.


För dig som vill vara bekväm även om du inte sitter på motorcykeln så erbjuder vi även en mängd olika kläder från bland annat Harley Davidson, Halvarssons, KTM och BP bland många fler. Från Harley Davidson hittar du bland annat bekväma t-shirtar, långärmade tröjor och ansiktsmasker för både dam och herr. Du hittar dessutom andra MC tillbehör såsom glas, muggar, handdukar, bälten och mycket mer. 

MC-resor med packning

Ifall du planerar att åka på en längre MC-semester eller av någon annan anledning behöver mycket packning, kan du med fördel använda dig utav en ryggsäck eller midjeväska. Vi erbjuder därför en mängd olika väskor från välkända Kriega. I vårt sortiment hittar du både små och stora ryggsäckar som alla är av hög kvalitet, ergonomiskt utformade och ger dig stabilitet på vägarna. Många av de väskorna vi erbjuder är dessutom vattentäta, vilket gör att de kan användas oavsett väder och vind. 

Köp dina MC tillbehör hos Bike Trollhättan

Oavsett vilken typ av MC tillbehör du är ute efter så hittar du det mest troligt hos oss på Bike Trollhättan. Vi erbjuder dessutom snabba leveranser inom hela Sverige och vår kunniga personal svarar gärna på dina frågor och funderingar. Tveka inte på att kontakta oss!

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.