Personlig utrustning

Personlig MC-utrustning är ett hav av produkter som gör dig till en fullutrustad hojåkare. Bland våra hjälmar, kläder, stövlar, skydd och handskar finner du enkelt de varumärken som passar just dig. Kika in på fliken tillbehör för diverse tillbehör från våra många varumärken.

Vi har de starkaste variumärken inom kläder och skydd.

Vi på Bike Trollhättan är stolta över att kunna erbjuda ett av Nordens absolut bästa sortiment inom Personlig-Utrustning, både här i vår webshop och i vår fysiska butik i Trollhättan. Vi har bland annat ett stort utbud från varumärken Rukka, Klim, Shoei, Arai, HJC, Halvarssons/Lindstrands samt Richa, för att nämna några.

Vi försöker att alltid vara snabba på att få upp marknadens nyheter här i vår webshop och jobbar ständigt för att ha ett utbud som passar alla, oavsett körinriktning eller budget.

Ha du frågor eller funderingar? Tveka inte på att höra av dig till oss! Vi har god kännedom om våra varumärken och deras modeller och har varit i branschen länge. Hör av dig, så hjälper vi dig gärna att hitta rätt modell och märke för just dig och dina önskemål!

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.