Klim

Klim

Är du på jakt efter nya MC-kläder från Klim? Då har du kommit helt rätt. Vi på Bike Trollhättan är nämligen störst i Sverige på Klim, vilket innebär att vi har tillgång till hela Klims sortiment. Saknar du någonting i vår webbutik kan du enkelt skicka oss ett mejl så har vi möjligheten att få fram önskad produkt!

 

Klim Technical Riding Gear är från början ett amerikanskt bolag och är fortfarande baserat i Idaho, USA. Klim är ledande inom design, utveckling och tillverkning av de mest avancerade kläderna för MC-körning. De använder sig också enbart av den allra senaste och bästa teknologin som Gore-Tex, Superfabric, 3M och YKK bland mycket mer. 


Med anledning av detta kanske det inte är så konstigt att Klim är ett av de mest populära varumärken inom MC-kläder, samtidigt som allt fler börjar att använda dem. Det är även många av oss här på Bike som har valt att köra i deras kläder.

RESERVDELAR / TILLBEHÖR

Hitta originaltillbehör till din Harley-Davidson

FORDONSKAMPANJER

Airbagväst från Alpinestars

Andra fördelar med att handla hos oss på Bike är att vi erbjuder fri frakt vid köper över 1000 kr, snabba leveranser över hela Sverige, samt fria byten. Dessutom så har vi även en fysisk butik i Trollhättan där du har möjligheten att klämma, känna och prova kläderna innan du bestämmer dig. Varmt välkommen!


Tips: vill du uttala namnet rätt så är det ”KLAJM” som är rätt uttal.

Osäker på din storlek?

Vi har samlat storleksguider till alla våra kända varumärken på ett och samma ställe!

Utforska utrustning från KLIM.

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.