Sena

Sena

Är du på jakt efter ett bra intercom som levererar en ljudupplevelse av högsta kvalité så har du hittat rätt i varumärket Sena. Detta varumärke har funnits på marknaden sedan 1998 och har sedan dess lanserat flera av marknadens mest uppskattade och populära modeller. Deras ledord har alltid vara att erbjuda en bra ljudupplevelse och en smidig användning, till ett rimligt pris!

Sena erbjuder ett stort spektrum av olika modeller och här hittar du något för alla, oavsett om du åker själv och bara vill njuta av musik och kunna vara uppkopplad på din telefon, eller om du åker med ett stort sällskap och vill ha bra kommunikation på långa resor! Teknologin i Senas modeller är marknadsledande och genomsyras av noga utvalda funktioner och finesser för att kunna göra din körupplevelse så bra som möjligt.

 

Hos oss på Bike Trollhättan hittar du samtliga av Senas aktuella modeller och vi är stolta över att ha detta premiummärke i vårat utbud. Har du några frågor eller funderingar får du jättegärna höra av dig till oss så hjälper vi gärna dig att hitta rätt modell för just dig och dina önskemål!

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.