Öppningsbara hjälmar

Om du är ute efter skydd som en integralhjälm men ändå vill få ut bästa möjliga komfort, då är den öppningsbarahjälmen ditt val. Hjälmen öppnas och stängs enkelt. Säkerheten i dom öppningsbara hjälmarna är idag mycket nära en helintegral. Materialen i öppningsbara hjälmar finns både i Polykarbonat (plast) eller glasfiber/karbon. Bogvisiren är oftast tillverkade i polykarbonat. Några av dom tystaste hjälmarna på marknaden är just öppningsbara.

Öppningsbara hjälmar av premiummärken

Shoei och Schubert har under många år tävlat om vem som tillverkar den tystaste. Vi vill gärna nämna att ljudet ofta beror på vilken ruta du har på din MC. Vi rekommenderar att alltid använda öronproppar oavsett vilken hjälm du väljer.

Vi jobbar med de flesta fabrikat när det gäller öppningsbara hjälmar bl.a. Shoei, Nolan, HJC, Caberg och Schuberth. Till de flesta öppningsbara hjälmar ingår ett Pinlock (imvisir). Det blir ett dubbelglas och immar inte igen. Det bästa som hänt på hjälm fronten på många år. Obs! Alla hjälmar levereras med klart visir oavsett vad bild visar.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 186

Sätt stigande sortering
Sida
per sida
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.