Lindstrands

Lindstrands

Om du är på jakt efter MC-kläder från Lindstrands, har du hamnat helt rätt. Hos oss på Bike Trollhättan hittar du nämligen ett stort utbud av kläder och tillbehör från populära Lindstrands.

Stort utbud & bra priser

Bike Trollhättan erbjuder ett brett sortiment av Lindstrands kläder innehållandes bland annat handskar, jackor och byxor. 

När du väljer att handla hos oss ger vi dig fri frakt vid köp över 500 kronor, samt snabba leveranser inom hela Sverige. Men kanske viktigast av allt så har vi också trevlig och kunnig personal som alltid vill kundernas bästa. Tveka därför inte på att höra av dig ifall du har några frågor eller funderingar.


Lindstrands Malung

Det svenska företaget Lindstrands är idag ett av de populäraste varumärkena när det kommer till MC-kläder. Kanske har det att göra med deras högkvalitativa kläder av tåliga och funktionella material såsom Dryway, Outlast och HI-ART, eller också deras bekväma utformning.


Företaget ingår i samma koncern som både Halvarssons och Jofama som alla har sitt huvudkontor i Malung i Sverige. Sedan några år tillbaka är deras produktion flyttad till Kina, men resterande avdelningar såsom design och produktutveckling finns fortfarande kvar i Malung.


Lindstrands började med att tillverka MC-stövlar redan på 50-talet och därifrån har tillverkningen utvecklats till ett heltäckande sortiment av både kläder och skyddsutrustning. Tack vare deras långa erfarenhet har de lyckats utforma och utveckla kläder som MC-förare verkligen trivs i. Oavsett väder.


Genom åren har både amatörer och tävlingsåkare valt att använda sig utav deras kläder på grund utav den höga kvalitén och stora valmöjligheten. Kläderna kan användas oavsett om du föredrar att åka på asfalt eller grus.

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.