SKU
PTP00001

Cardo Packtalk PRO

5 799  kr
I lager

Beställningsvara – Skickas normalt inom 10 arbetsdagar, avvikelser förekommer

Fraktfritt över 500 kr

30 dagars öppet köp, fria byten

VÄLKOMMEN TILL EN NY GRYNING AV SÄKERHET, LJUD OCH STIL

PACKTALK PRO är vår senaste, mest avancerade intercom någonsin. Helt nytt krockdetekteringssystem, gjort speciellt för motorcykelförare på väg. 45 mm JBL-högtalare som levererar arenaliknande ljud och en helt ny automatisk på/av-funktion, som ser till att din enhet stängs av när den står stilla och att du får ström igen under resan för maximal batteritid. PACKTALK PRO levereras med ett inbyggt kraschdetekteringschip. Den känner av vad ditt huvud känner och vet exakt när den ska göra det där viktiga nödmeddelandet när det går fel. Men det stannar inte där. Med våra förstklassiga 45 mm JBL-högtalare som standard, förvänta dig inget annat än det bästa ljudet i branschen.

PACKTALK PRO KRASHDETEKTION

Åk aldrig ensam. Helt nytt Crash Detection System som använder ett tredelat system: enhetssensorer, Cardo Connect App och Cardo moln. Gjord speciellt för motorcykelförare på väg.

45 MM HÖGTALARSLJUD AV JBL

Levererar arenaliknande ljud oavsett om du lyssnar på favoritmusik eller pratar med andra ryttare.

AUTO PÅ/AV

Alltid redo att gå. Stängs av när du står stilla och slå på igen för att åka för maximal batteritid.

PRO PÅ STIL

Vår nyaste PACKTALK PRO handlar inte bara om hjärnor. Med ett helt svart-matt exteriör är det ett under av smygande och skönhet. Auto On/Off, 15 DMC-gruppmedlemmar och IP67-design är till för att förstärka din aktiva livsstil. PACKTALK PRO - häpnadsväckande prestanda är nu standard.

Enheten är utrustad med det mest avancerade Bluetooth 5.2-chipet på marknaden. Det möjliggör integration av den senaste ljudtekniken och förbättrar kvaliteten på ditt intercom avsevärt. Bluetooth 5.2 är också effektivare och säkrare samt skapar längre batteritid. Packtalk PRO styrs av 2
generationens Dynamic Mesh Communication, DMC, som ger ett kristallklart ljud och en enkel blixtsnabb sammankoppling för en grupp på upp till 15 förare. DMC är en uppkopplingsfrekvens för intercom-samtal som skapar ett dynamiskt nätverk till alla deltagare, istället för att behöva parkoppla samtliga deltagare i en kedjeformation som är upplägget med klassiska blåtandsuppkopplingar. DMC är extra bra vid intercom-samtal med flera användare och är dessutom extremt enkelt att parkoppla, oavsett om ni är 4 personer eller 15 personer. Parkopplingsprocessen är avklarad på under 2 minuter.

För dig som vill prata med bara en medlem i gruppen finns också funktionen Privat Chat. Den har en generös räckvidd upp till 1,6 km mellan förarna samt en DMC-gruppräckvidd på 8 km. Packtalk PRO har många förbättrade funktioner, en uppgraderad Natural Voice-motor, förbättrat JBL-ljud samt en förbättrad brusreducerande mikrofon för en exceptionell ljud- och kommunikationsupplevelse under din körning. Packtalk PRO styrs av Natural Voice Operation, säg bara: Hej Cardo, och berätta vad du vill. Du fäster enkelt enheten med det magnetiska Air Mount-fästet genom att hålla den nära hjälmfästet, där den snabbt och säkert fäster på din hjälm. Packtalk PRO tål vatten, regn, lera, damm, snö och solsken. Enheten har dessutom ett ergonomiskt kontrollhjul, kan laddas under körning och en garantitid på 3 år.

Write Your Own Review
Du recenserar:Cardo Packtalk PRO
Your Rating
 

Fler Alternativ

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.