MC-handskar

Som hoj-åkare är handskarna ett av de viktigaste tillbehören för att kunna styra, gasa, koppla och bromsa på ett optimalt sätt. De är även viktiga för att körningen ska vara behaglig i alla typer av väder. Med anledning av detta erbjuder vi på Bike Trollhättan ett av nätets största utbud av MC-handskar!

Stort utbud & bra priser

Bland vårt stora och breda sortiment hittar du hundratals handskar för all typ av körning. För att du ska kunna fynda till riktigt bra priser, har vi sett till att rabattera flertalet produkter. Det är därför inte ovanligt att du hittar MC-handskar med upp till 70% REA.

När du väljer att handla hos oss får du dessutom fri frakt vid köp över 1000 kronor, samt snabba leveranser inom hela Sverige.

I vårt sortiment hittar du högkvalitativa MC-handskar från kända varumärken som Alpinestars, Klim, Dainese, Ducati, Halvarsson, Jofama, Richa, Lindstrands, Rukka, Scott och BMW. Du hittar även handskar i en mängd olika material som skinn och textil.

Handskar för alla väder

Vi brukar säga att minst tre par handskar bör du ha om du ska klara en normal svensk säsong. Sen finns det endel av våra kunder som vill klara sig med en, men det är inte enkelt. Åker du endast när det är sol och +20 grader så går det bra med en. Annars kan du behöva ett par till eller två.

Välj dina handskar med omsorg och tveka inte på att kontakta oss om du är osäker på vilka som passar just dig och dina behov!

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 353

Sätt stigande sortering
Sida
per sida
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.