Skinnställ

MC Skinnställ

Är du ute efter ett nytt skinnställ för MC? Då har du kommit helt rätt. Hos Bike Trollhättan hittar du högkvalitativa skinnställ som passar utmärkt för både racing och touring. Oavsett vilken typ av ställ du är ute efter så har de en sak gemensamt – de håller en hög kvalitet.

Skinnställ av högsta kvalite från de främsta märkena.

Att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter har varit vår målsättning ända sedan start. För att kunna göra detta har vi valt att enbart samarbeta med de mest välkända och pålitliga tillverkarna inom branschen. I vårt sortiment hittar du därför skinnställ från bland annat Dainese, Lindstrands och Alpinestars.

För att kunna tillfredsställa alla typer av behov så erbjuder vi också både helställ och 2-delade ställ. De delade ställen är de som vi säljer mest utav till antalet. Kanske kan det vara av den anledningen att de är så pass smidiga och gör att du enkelt kan ta överdelen under mer vardagliga turer, medan du kan ta båda delarna under längre turer.

Helställen däremot är mest populära bland de som kör mer aktivt och tillbringar mer tid på racingbanan. Vi har också sett att ett helställ kan vara bra för oss som börjar få en lite begynnande kulmage eftersom det oftast är lättare att få upp dragkedjan på dessa.

Skinnställ för herr och dam.

Utöver detta så har vi även leverantörer som även erbjuder damskinnställ, så tveka inte på att höra av dig till oss om du inte hittar detta i vår webbshop. Vi har oftast möjlighet att få tag på det.

Andra fördelar med att handla hos oss på Bike är att vi erbjuder fri frakt vid köper över 1000 kr, snabba leveranser över hela Sverige, samt fria byten. Dessutom så har vi även en fysisk butik i Trollhättan där du har möjligheten att klämma, känna och prova stövlarna innan du bestämmer dig. Varmt välkommen!

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 30

Sätt stigande sortering
Sida
per sida
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.