Byxor

Letar du efter nya MC byxor? Då har du kommit helt rätt! Hos oss på Bike Trollhättan hittar du nämligen ett stort utbud av både textil och allvädersbyxor av hög kvalitet. För att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter har vi valt att enbart samarbeta med de främsta tillverkarna på marknaden. I vårt sortiment hittar du därför MC byxor från välkända varumärken som Rukka, Klim, Scott, Jofama, Halvarssons, Lindstrands, BMW och Held.

Något som vi säljer mycket av är textilbyxor avsedda för MC bruk. De är då oftast extraförstärkta med kraftigare tyger och är även utrustade med skyddsfickor för knä- och höftskydd. Skydd för knä och höfter ingår i nästan allt vi säljer, men det kan finnas något undantag. Andra produkter som är populära är MC byxor med korta ben, samt kevlarbyxor.

MC byxor REA

För dig som är ute efter ett billigt och prisvärt alternativ erbjuder vi även byxor med rabatterade priser. Du hittar exempelvis ett stort utbud av utvalda produkter med upp till 50%, vilket innebär att du kan fynda riktigt högkvalitativa byxor till bra priser. Leta dig enkelt igenom vårt utbud nedan för att hitta ett par byxor som passar dina behov, din stil och din budget.

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.