Ryggskydd

Letar du efter ryggskydd MC? Då har du kommit helt rätt. Vi på Bike Trollhättan erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa ryggskydd MC från välkända varumärken såsom Scott, Halvarssons och Rukka bland många fler.

Välj rätt ryggskydd

Ryggskydd är idag en självklar del i en motorcyklists skyddsutrustning. Ett ryggskydd är ett effektivt skydd som används för att minska risken för allvarliga ryggskador ifall du skulle ramla eller vara med i en trafikolycka. Det finns dock en mängd olika ryggskydd och det är viktigt att du väljer ett som passar både din rygglängd, körställning och behov. Ett bra skydd med rätt storlek ska börja vid din svanskota och sedan sträcka sig hela vägen till nedre delen av nacken. Alternativt den nedersta nackkotan. En annan fördel med ett bra ryggskydd är att det formar sig efter din rygg och kropp. Det är därför viktigt att välja ett bra skydd redan från början eftersom din kropp kommer att må bättre utav det. Det fina med den skyddsutrustningen som finns idag är att de är noga utvecklade för att vara både mjuka och anpassa sig efter din kropp, samtidigt som de ger ett bra skydd.

Olika typer av ryggskydd

Vanligtvis brukar man dela in dagens mc ryggskydd i tre olika kategorier:

  • Löstagbara ryggskydd som monteras i din mc-jacka
  • Ryggskydd som spänns fast direkt på kroppen med hjälp av bälten eller hängslen
  • Skyddsvästar

De olika ryggskydden har ibland också olika skyddsnivåer. Vid MC körning så rekommenderas man att använda ryggskydd med skyddsnivå Level 2. En nivå som de allra flesta av våra ryggskydd uppfyller. De löstagbara ryggskydden som monteras i din jacka har dock vanligtvis en lägre skyddsnivå som heter Level 1.

Köp MC ryggskydd hos Bike Trollhättan

Ifall du är ute efter MC ryggskydd så kan du med fördel vända dig till hos på Bike Trollhättan. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa ryggskydd av alla olika typer. Vi erbjuder dessutom snabba leveranser inom hela Sverige, samt kunnig och trevlig personal som gärna hjälper dig vid eventuella frågor. I vårt sortiment hittar du bland annat populära ryggskydd såsom Alpinestar Nucleon Touring KR-2 och Scott AirFlex Ryggskydd D30 bland många fler.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 40

Sätt stigande sortering
Sida
per sida
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.