Dainese Skinnställ

Här hittar du några av marknadens absolut bäst skinnställ från den ledande tillverkaren Dainese. Deras modeller kännetecknas av en fantastisk kvalité från början till slut och det är också därför som Dainese för evigt är en av åkarnas absoluta favoriter.

 

Om du någon gång har ägt ett skinnställ från Dainese så vet du att deras modeller går att lita på, både ur säkerhetssynpunkt och i livslängden. När du gör ett sånt här köp så kan du vara säker på att detta skinnställ kommer att vara ditt givna val för många år framöver!

Dainese historia börjar 1968 när grundaren Lino Dainese och hans kompisar åkte på semester till London på deras vespor. Väl framme så möttes de av flera brittiska åkare som bar läderkläder på deras motorcyklar/mopeder, och det var där idén föddes om att skapa ett varumärke som tillverkar snygga, säkra och sköna mc-kläder i skinn!

 

Några år senare (1974) var deras tillverkning och innovation redan i framkant i mc-världen och det var här Dainese valde att ta det till nästa nivå och började samarbeta med flera proffs-förare för att tillsammans med dem ta fram en ännu bekvämare och säkrare utrustning. Tack vare detta så lanserade också Dainese världens första ryggskydd till marknaden år 1979, något som idag är en självklarhet på i stort sett alla märken världen över.

 

Vi på Bike Trollhättan är stolta över att erbjuda ett rikt sortiment från Dainese och har god kännedom om deras modeller, om du har några funderingar får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi gärna till att hitta rött modell för just dig och dina önskemål.

Vi hittar inga produkter.
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.