Rukka Handskar

Det är ingen nyhet att Rukkas gedigna sortiment av mc-handskar genomsyras av förstklassig kvalité och säkerhet, men det som gör dem extra populär bland deras kunder är deras komfort och rörlighet! När du väljer att investera i en mc-handske från detta varumärke så kan du känna dig trygg i att du kommer få en mc-handske som karaktäriseras av bra materialval och bra rörlighet.

Rukkas mål är att erbjuda marknadens bredaste och bästa sortiment, så oavsett om du är ute efter en tunn sommarhandske eller en rejäl vinterhandske, så kommer du att finna detta i deras sortiment. De jobbar självklart även här med Gore-tex på deras vind- och vattentät modeller, för att ge dig en torr och behaglig körupplevelse. Det är även alltid 2-års garanti på alla handskar från Rukka.

 

Vi på Bike Trollhättan är stolta att erbjuda ett av marknadens bredaste sortiment från detta premiummärke och vi har god kunskap om deras modeller, om du funderar på något är det bara att du hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 36

Sätt stigande sortering
Sida
per sida
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.