Rukka Skydd

Rukka erbjuder några av de absolut säkraste modellerna på marknaden och detta är för att de jobbar med top-of-the-line material från början till slut, både i deras glidskydd, men framför allt i deras impact-skydd! Rukka jobbar idag näst intill uteslutande med materialet D3O i deras modeller och detta är för att det är marknadens mest bekväma och säkraste material, det som identifierar ett D3O-skydd är deras mjuka uppbyggnad, och blir därför inte obekväma och hämmar din rörlighet, utan istället låter dig ha bra komfort och körkänsla. D3O är ett revolutionerande material som är mjukt och formbart vid lätt användning, men som blir stenhårt vid ett hårt tryck, så det är bekvämt hela vägen tills dess att du behöver säkerheten helt enkelt!

Rukka gör också många bra skyddsjackor och säkerhetsvästar, även där jobbar de med D3O, sammanvävt i mjuka stretch-material för att ge dig bra rörlighet och en tight känsla mot kroppen så att skydden sitter där de ska. Det är alltid 2-års garanti på Rukkas mc-skydd.

 

Vi på Bike Trollhättan är stolta att erbjuda ett av marknadens bredaste sortiment från detta premiummärke och vi har god kunskap om deras modeller, om du funderar på något är det bara att du hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.