Tack för att du valt att handla hos oss på Bike Trollhättan

Innan vi kan gå vidare med leverans av ditt fordon behöver pengarna du fört över vara synliga på vårt konto och godkännt av ekonomiavdelningen, därför erbjuder vi nedanstående betalningsalternativ. Tänk på att överföringen vid vissa betalsätt kan ta lite tid.

Märk alltid din överföring med fordonets registreringsnummer eller vårt internnummer i de fall som där inte reg. nm. finns än (BFxxxx)

Har du förskottsbetalat för ett osett fordon och fordonet inte är i önskvärt skick, eller om ditt inbyte inte är i det skick vi har förväntat oss och därför inte slutför affären betalar vi självklart tillbaka pengarna till dig.

Fordonsfinansiering av oss

Delar av ditt fordon (upp till 80%) kan finansieras av någon av våra finansieringspartners. Detta kan vi lösa på plats. Det är dock önskvärt att vi har sökt finansen på dig i förhand så vi vet att den går igenom.

Egen fordonsfinansieing

Har du som kund med dig egna papper för fordonsfinansiering så tar vi ut en administrativ avgift på 3000:- för att behandla detta, vi tar oss också rätten att neka finansiering från vissa finansbolag.

Betalningsalternativ

 

Swish: 123 147 67 38:

Vi ser helst att du betalar via Swish. Överföring via swish syns direkt på vårt konto och du kan betala på plats i samband med leveransen. En "normal" inställning på Swish brukar innebära en gräns på 5 000 - 15 000:- / vecka. Vid större överföringar så måste man höja en engångsöverföring i sin internetbank (inte i Swish-appen). För att höja sin gräns går man tillväga på olika sätt för olika banker, på vissa kan man göra det i appen, på vissa måste man gå in på internetbanken, det är också vanligt att man behöver använda sig av sin säkerhetsdosa. Man kan höja sin tillfälliga Swishgräns (engångsöverföring) så att den gäller i upp till tre dagar så se till att ha gjort det innan du är hos oss på plats. Kontakta din bank för att se vad som gäller för just dig.

 

Bankgiro: 680-9784:

Vi tar gärna betalning via bankgiro. När du betalar in pengarna så ser vi det först dagen efter kl. 16:00 så för att vara på den säkra sidan så rekommenderar vi överföring minst två dagar innan. Ställer ni in så att betalningen skall vara oss tillhanda en viss datum så tänk då på att vi ser pengarna först på eftermiddagen den dagen.

 

SEB  

En överföring direkt till vårt konto i SEB från annat konto i SEB sker direkt.
Vid betalning från annan bank vänligen betala till bankgiro istället.

Kontouppgifter fås av säljaren när detta skall nyttjas.

 

Kontanter

Vi tar emot kontanter upp till en summa på max 40 000:- per person per år, utan undantag.

 

Svea Ekonomi

Svea Ekonomi erbjuder en betallösning som inkluderar faktura, delbetalning och kortbetalning, vilket ger  en flexibel och smidig betalningsupplevelse

 

Vid betalning från utlandet / Payment for non Swedish customers

Swift / BIC: ESSESESS
IBAN: SE09 5000 0000 0517 7101 8585

Betalning från utländskt konto kan ta 3-5 arbetsdagar.

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.