Intercom

Har du sökt efter Intercom MC? Då har du kommit helt rätt. Vi på Bike Trollhättan erbjuder ett brett sortiment av intercom-system till MC som gör det enkelt för MC-förare och passagerare att kommunicera med varandra.

 

Bättre kommunikation med Intercom-system

Idag ser allt fler MC-förare fördelen med att kommunicera med varandra och deras passagerare utan att behöva stanna längs vägen. Något som Intercom-system möjliggör.

 

På dagens marknad finns det en hel uppsjö av olika intercom-system, vilket gör att det många gånger kan vara svårt att veta vilket system som passar ens behov bäst. Det kan också vara svårt att veta hur mycket pengar man behöver spendera för att få system som lever upp till de förväntningar man har.

 

Om man jämför de dyrare intercom-systemen med de billigare så har de vanligtvis fler funktioner och fördelar. Detta kan vara funktioner såsom större räckvidd, längre batteritid, möjlighet till fler anslutningar och bättre kompabilitet.

 

 

Köp intercom MC hos Bike Trollhättan


Vi på Bike Trollhättan erbjuder ett brett sortiment av intercom MC från välkända varumärken såsom Cardo, Scla Rider, Ncom och Nolan. De tillverkar alla riktigt bra intercom-system. För dig som letar efter intercom MC billigt och främst vill kommunicera mellan förare och passage, lämpar sig exempelvis Scala Rider Freecom 2 alldeles utmärkt. Om du däremot letar efter intercom MC för att kommunicera med ett flertal förare som finns på olika avstånd, kan du exempelvis använda dig utav Scala Rider Packtalk Duo. Detta system stödjer nämligen samtal för upp till 15 personer med en räckvidd på upp till 8 kilometer. Dessutom har den en mängd andra funktioner såsom GPS instruktioner, Radio och MP3 bland mycket mer.

 

Vi har varit i branschen ända sedan 1980 och vi har mycket kunnig och trevlig personal som alltid vill kundernas bästa. Tveka därför inte på att höra av dig till oss om du har några funderingar kring ditt val av intercom-system. 

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 117

Sätt stigande sortering
  1. Sena SRL 2 MESH Sound by Harman Kardon

    Rating:
    100%
    4 099  kr
Sida
per sida
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.