Halvarssons Jackor

Hos oss på Bike Trollhättan hittar du ett välsorterat utbud av funktionella, säkra och snygga MC-jackor från populära Halvarssons. Vi erbjuder jackor i en mängd olika material och stilar till både dam och herr.

 

Halvarssons är ett av marknadens mest välkända och populära varumärken, deras modeller genomsyras alltid av bra materialval och smarta funktioner. Deras mc-jackor är givetvis inget undantag och är alltid kvalitetssäkrade och testade innan de lanseras på marknaden. De tillverkar flera modeller i så väl skinn och textil och har ett brett utbud som lämpas sig både för touringåkaren, så väl som för äventyrsåkaren.

Det som kännetecknar Halvarssons jackor är den genomgående höga kvalitén och funktionaliteten. Oavsett vad du har för åkstil eller vilken typ av väder du planerar att färdas i, hittar du garanterat en jacka som passar just dig! De jobbar bara med välkända material som HI-ART (väldigt starkt glidskydd), samt deras egna beprövade vind- och vattentäta membran Dryway+.

 

Har du frågor? Tveka inte på att höra av dig till oss, vi på Bike Trollhättan har ett stort utbud av deras modeller i vår butik och god kunskap om deras modeller och hjälper dig gärna att hitta rätt produkt för just dig!

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 43

Sätt stigande sortering
Sida
per sida
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.