Klim Jackor

För åkaren som inte nöjer sig med något annat än det absolut bästa marknaden har att erbjuda finns Klim, och kronjuvelen i deras sortiment är givetvis deras jackor. Deras jackor är alltid utrustade med den senaste och bästa teknologin, med materialval så som; 3-lagers Gore-Tex Pro (laminerad Gore-tex: det bästa man kan ha), D3O-skydd som är ett revolutionerande material som är mjukt vid vardagsanvändning och ger dig optimal rörlighet och komfort, men som samtidigt garanterar dig högsta säkerhet och blir stenhårt vid högt tryck som uppstår vid en olycka, likaså arbetar Klim med Cordura för att säkerställa optimal slitstyrka och säkerhet.

Oavsett om du är på jakt efter en grym MC-touringjacka, en snöskoterjacka, eller en adventurejacka som garanterar dig en oslagbar körupplevelse oavsett väder eller terräng, så kan du lita på att Klims jackor kommer att leverera det du söker efter.

Med sina rötter från Idaho USA har Klim haft grusåkning och snöskoter som sina två grundpelare och med sin ständiga kvalité även lyckats erövra näst intill hela det spektrum som finns där emellan.

Klim har även livstids garanti för plagget på sina produkter för att på det mest tydliga sätt garantera dig en god affär med många år av härliga åkturer oavsett väder och terräng.

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.