Rukka Byxor

När du köper en byxa från Rukka så kommer du att få en mc-byxa av allra högsta kvalité! Rukkas mål är att ha det absolut bästa utbudet på marknaden, oavsett inriktning eller kroppsform. Något som är mycket uppskattat är deras stora utbud av storlekar, de erbjuder på i stort sett alla deras modeller tre olika benlängder (korta, långa och standard), samt ett bra spektrum av storlekar i midjan, för att kunna passa lång som kort, eller storbyggd som smal!

 

Alla modeller från Rukka genomsyras av förstklassig kvalité och säkerhet, så du kan lita på att du kommer att bli nöjd när investerar i en mc-byxa från detta varumärke. Några av alla de material som Rukka jobbar med på sina modeller är D3O (impactskydden), Gore-Tex, Gore-Tex Pro, Armacor, Cordura, och skinnpaneler på insidan benen för att få bra grepp mot tanken på din mc. Med andra ord så är materialvalen top-of-the-line från början till slut.

En annan fin finess som är väldigt uppskattad på Rukkas byxor är AirCushion, detta är en egen uppfinning från dem som innebär att det sitter en insydd luftkudde över rumpan, som motverkar den blöta känslan mot sadeln som lätt kan uppstå vid körning i regn. Men med AirCushion så får du alltså inte denna effekt utan förblir torr och varm!

Det är dessutom alltid 5-års garanti på alla mc-byxor från Rukka!

Vi på Bike Trollhättan är stolta att erbjuda ett av marknadens bredaste sortiment från detta premiummärke och vi har god kunskap om deras modeller, om du funderar på något är det bara att du hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-17 av 43

Sätt stigande sortering
Sida
per sida
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.