Rukka Jackor

Här hittar du ett stort utbud av högkvalitativa MC-jackor från populära Rukka. Vi erbjuder ett komplett utbud innehållandes såväl dam- som herrjackor. Välj och vraka mellan en mängd olika material och modeller för att hitta den produkt som passar just dig och dina behov. Rukka tillverkar sina jackor av förstklassiga material och förser dem även med många smarta funktioner. Något som gör att de är både säkra, bekväma och funktionella. Rukka genomsyras av förstklassig kvalité och säkerhet, så du kan lita på att du kommer att bli nöjd när investerar i en mc-jacka från detta varumärke. Några av alla de material som Rukka jobbar med på sina modeller är D3O (impactskydden), Gore-Tex, Gore-Tex Pro, Armacor, Cordura, och vind- och vattentäta YKK-dragkedjor. Med andra ord så är materialvalen top-of-the-line från början till slut. 

En mycket uppskattad funktion som finns på alla deras jackor är den höga neoprenkragen som håller dig varm och torr, på deras värstingar får du även också ofta med en extra krage som är ännu högre och som är helt i Gore-Tex! De har även på utvalda modeller stretch-muddar vid armöppningen för att ge dig en tät och behaglig körupplevelse med dina mc-handskar utan att kompromissa med komforten!

 

Det är alltid 5-års garanti på alla mc-jackor från Rukka! Vi på Bike Trollhättan är stolta att erbjuda ett av marknadens bredaste sortiment från detta premiummärke och vi har god kunskap om deras modeller, om du funderar på något är det bara att du hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.