SVERIGES MODERNASTE MC-VERKSTAD

Under högsäsong är vi bemannade med ca 10 personer som jobbar med våra kunders motorcyklar i både verkstaden och kundmottagningen på vår anläggning.

Detta ger dig som kund en stor trygghet då säsongen är kort och man vill inte vara utan mc om hojen skulle råka ut för missöden eller behöva service.

Vi är auktoriserad verkstad för BMW, Ducati, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM och Yamaha.

Villkor och rekommendationer för verkstadsarbeten

För att kunna erbjuda våra kunder bästa tänkbara upplevelse av verkstadsbesöket ber vi dig ta del av våra rekommendationer och villkor. Allt för att vi skall får en så korrekt bild av er Mc/ATV och det arbete som behöver utföras.

BOKNING AV SERVICE sker antingen via vårt formulär för detta alternativt genom telefon.

Observera att svarstiden under högsäsong (april - september) kan vara längre. Vi erbjuder alltid bättre priser på service under lågsäsong. 

 

Inlämning och uthämtning

Sker måndag-fredag 06:45-16:30.

Det är viktigt att fordonet lämnas till verkstaden i god tid inför det bokade besöket. Vid försening av inlämning med mer än 15 min kommer servicetiden övergå till annan mc och servicen får ombokas. (räknas som för sen avbokning).

Service kan inte påbörjas om motortemperatur överstiga en viss temperatur. Vilket betyder att fordonet behöver vara här senast en timma innan bokad servicetid för att hinna svalna.

Skall ventiler kontrolleras är minimitiden för avlämning senast 4 timmar innan bokad servicetid. (Lämna gärna dagen innan, vi har hyr mc för 249:-/dygn)

Om förhinder uppstår till att lämna/hämta fordonet meddelas verkstaden omgående via mejl, chatt eller telefon.

För avbokning av servicetid kortare än en arbetsdag innan bokad tid debiteras 500kr.

Om någon annan än ägaren av fordonet lämnar/hämtar krävs ett skriftligt godkännande undertecknat av ägaren med fullständiga uppgifter på ombudet.

Ägaren är betalningsansvarig.

Arbetet kan ta längre tid än beräknat då det kan tillkomma moment som inte varit känt vid bokningstillfället. Dessutom kan programuppdateringar ta lägre tid än vad som beräknats.

Är fordonet utrustad med tillbehör, som gör att jobbet tar längre tid, tillkommer arbetskostnad för demontering och montering. Faktiskt tid debiteras.

Modifierat standardutförande, exempel luftburk och luftfilter, kan medföra att service föreskriven av tillverkarna inte fullständigt kan utföras.

Tillkommande önskan om arbeten som uppges vid inlämning kommer endast utföras om tid och materiel finns. Upplys därför alltid verkstaden om eventuella önskemål vid bokning. Annars behöver ny tid bokas.

Om det kan göras relativt lätt häng gärna av väskorna hemma.

ATV kan behöva tvättas före service, det brukar samlas mycket smuts på ovansidan av hasplåt, Krävs det tvätt tillkommer en avgift 500kr.

Fordonet kan lämnas max en vecka innan bokade servicetid. Platsavgift á 50kr per dygn tas ut tre arbetsdagar efter första sms/e-mail om att fordonet är klart för avhämtning.

HYR-MC

Hyr-mc finns att tillgå för 249kr per dygn. Hämtas och lämnas fulltankad. Eventuella parkeringsböter betalt av föraren. Om inte, tillkommer en administrativ avgift på 1000kr förutom kostnad för boten.

 

Varmt välkommen till Bike Trollhättans verkstad!

KONTAKTA OSS

Telefon verkstden: 0520-48 80 30

Telefon skadecenter: 0520-48 80 45

 

ÖPPETTIDER VERKSTAD

Vardagar 07.00 - 17.00

 

Gäller det tekniska frågor eller om du behöver mektips, använd då aktuell e-postadressen verkstad@biketrollhattan.se. Så svarar vi dig snarast i mån av tid.


Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.